Csetneki Társasjáték logo

 


Társasjátékok: Kocka Grande, Érj vissza! és Kollamokka

Három könnyen megtanulható, izgalmas és új, korábban sehol nem publikált táblás társasjátékot ajánlok a figyelmedbe, melyekben a stratégia és a véletlen is szerephez jut. A játékok részletes szabályát elolvashatod és letöltheted, ha kéred az ingyenes letöltési kódot. A letöltési kóddal természetesen nem csak a szabályt, hanem a játékok pályáját és nyomtatható kiegészítőit is megkapod. Ha pedig bármilyen kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, tedd fel nyugodtan.

Kocka Grande

Egy többféleképpen is játszható dobókockás társasjáték, amely során csaknem minden lépésben döntést kell hoznod. Előre szaladsz, vagy megfontoltan, gyűjtögetve haladsz? Szerezd meg a kulcsot, és érj be elsőként a célba!

Érj vissza!

A Kocka Grande pályáján játszható társasjáték, melynek ötletét Tolsztoj "Mennyi föld kell az embernek?" c. novellája adta. Juss el minél messzebb a rajttól, de vigyázz, mert ha 12 lépésen belül nem érsz vissza, akkor az nyer, aki kisebb kockázatot vállalt, és kevésbé messzebb merészkedve sikeresen visszaért.

Kollamokka

A Ki nevet a végén? társasjáték ötvözése a francia kártyával, melyben dobókocka helyett a lapjaidon múlik, hogyan léphetsz a pályán. Így megmarad a véletlen szerepe, hiszen szerencsés lapjárás is kell a győzelemhez, de sokat számítanak a döntések is, így jóval több stratégiát igényel, mint a hagyományos Ki nevet a végén? játék.

Jó játékot!


vissza a főoldalra | letöltés | támogatás