Csetneki Társasjáték logo

 


Csetneki Sándor vagyok, gyermekkorom óta tervezek, készítek társasjátékokat.

Érdekel a játékokban rejtőző harmónia, egyensúly és esztétika (az egyszerre jelenlévő egyszerűség és mélység), valamint a játékelmélet és a kombinatorika kérdései. Humánfejlesztőként izgalmasnak találom a társasjátékok pszichológiai és pedagógiai oldalát, amatőr programozóként és grafikusként pedig a szabályok létrehozását, a szabályok alkotta mechanizmusokat és algoritmusokat, valamint a játékok grafikai megvalósítását.

Ezen az oldalon három társasjátékom tölthető le szabadon és ingyenesen. Mindhárom szabálya aránylag egyszerűen megtanulható, ugyanakkor izgalmas és változatos játékra ad lehetőséget, baráti vagy családi körben, csaknem minden korosztály számára.

Az űrlap kitöltésével kérd a fájlok letöltéshez szükséges kódot, majd pedig nyomtasd ki a társasjátékok pályáját, szabályát és tartozékait.

Örömmel veszem visszajelzésedet a játékokról, és ha tetszenek, támogathatod is munkámat. Támogatásod segítségével még több időt és energiát tudok a társasjátékok további népszerűsítésébe, fejlesztésébe fektetni, és idővel akár dobozos és/vagy különleges kiadások formájában is elérhetőek lesznek.

Jó játékot!

Csetneki Sándor


vissza a főoldalra | letöltés | támogatás